Chce go rozebrać ,wyczyścić i nasmarowac bo tam jest tyle brudu śniedź że kluczyk trzeba młotkiem wbijać. Korzystam z tego poradnika:http://audi-c4.pl/printview.php?t=2766&start=0&sid=4b53d75201bc5f338e5cc97e822c2830 i nie wiem jak go dalej rozbierać po zdjęciu czarnej gumy.
Tibia74 napisał(a):nie wiem jak go dalej rozbierać po zdjęciu czarnej gumy.
Masz tam wszystko opisane dokładnie musisz zdjęć ten pierścień segera. Do tego najlepsze są specjalne szczypce wkładasz je w te widoczne otwory i rozszerzasz go jednocześnie zdejmując.
Myslałem że da się inaczej , od znajomego pożyczyłem szczypce i rozebrałem . Po nocy w ropie a potem benzynie kluczyk wchodzi do połowy i ani drgnie . Widocznie ktoś zmieniał klape lub zamek i zamykał tylko z centralnego.
Historia Audi quattro w sportach motorowych Na początku roku 1981, Audi z napędem quattro pojawiło się na scenie Rajdowych Mistrzostw Świata. Fin Hannu Mikkola, prowadząc auto z czterema ringami podczas Rajdu Monte Carlo, wygrał pierwszych sześć śnieżnych odcinków ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.