Witam,
Postanowiłem jeszcze raz doradzić się Was, robiłem to już jakiś czas temu ale na tamtą chwilę miałem dość sporo pomysłów, aut które mógłbym mieć.
Pierwsza opcją były kompakty, drugą coś z klasy wyższej i tutaj się napaliłem szukałem volvo s60, lexusa is 250 itd. fajne auta ale kupić dobrą sztukę u Nas w kraju jest na prawdę ciężko pomijając fakt że na s60 po prostu raczej mnie nie stać a to co jest w tej cenie to kpina i mina.
Jako że miałem już auta klasy wyższej spodziewałem się wydatków jakie czekają na mnie przy ew. zakupie takich aut i tu już nie chodzi o awaryjność tylko po prostu normalne rzeczy eksploatacyjne chcąc tego uniknąć postanowiłem że najlepsza opcją będzie jednak kompakt który tak na prawdę zaoferuje mi wszystko co będzie mi potrzebne i jakieś tam jeszcze świeże bonusy typu lampy full led normalna możliwość odtwarzania muzyki z telefonu itd.
Na początku przyszła myśl audi a3 2012+ mój budżet okazuje się za mały (50tys) w benzynie potrzeba by była 60tys a mając takie pieniądze na pewno już inne patrzenie by było więc jak dla mnie gra nie warta świeczki.
VW GOLF VII GEN i seat leon III - Tutaj po chwili oglądania wybór stał się oczywisty mianowicie seat leon ponieważ wygląd tego auta do dziś dnia jest aktualny prościej kupić jakąś fajną wersję stylistyczną fr i jakieś tam wyposażenia typu lampy full led itd. no i nie będę się czuł jak starszy Pan za kierownicą
Jednakże na koniec chciałbym się Was dopytać czy te silniki 1.4 tsi według Waszych informacji od 2013 mają jeszcze jakieś problemy? Mamy 2019 więc jeśli takowe by wynikały na pewno byłoby głośno ja osobiście nie mogę nic znaleść a na oficjalnym forum danej grupy chyba nie warto pytać bo każdy poleca co ma
![Szczęśliwy :D]()