koczas napisał(a):ale też to nadal kiepsko wykonany samochód z którego po zderzeniu nic nie zostaje.
A z Tico to myślisz, że zostanie więcej?
zgadzam sie mój starszy ma tico, w dodadtku na gaz tak dla oszczednosci hahahah i nie mozna sie o to auto oprzec, zeby nie zagiąc blachy, normalnie papierowy samochód. choć nie powiem na benzynce w jedna osobe to nawet smiga po miescie, małe, ale zrywne to żelako...
W roli wyjaśnienia kwestia tico poruszona była tylko w celu porównaniu dynamiki tico i seicento. Nie polecam ani tego ani tego auta ale z tej dwójki wziąłbym tico bo seicento to już mam serdecznie dość. Oczywiście, że wiem że z tico również nic nie zostaje po zderzeniu a pewnie i nawet mniej niż z seicento. Moja wypowiedź miała na celu ukazanie wad seicento a nie wychwalenie tico(w kwestii wyjaśnienia) Kup już nawet corse, która też nie jest bez wad ale w 100% wole tego opla niż fiata.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Automatyczne światła drogowe Układ automatycznych świateł drogowych jest rozwiązaniem bardziej zaawansowanym i niezwykle praktycznym. Występuje w coraz większej liczbie nowych samochodów obok czujnika zmierzchu i zmniejsza zaangażowanie kierowcy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.