Autko dla dziewczyny do 8000 zł

30 Sty 2009, 12:51

Dishman napisał(a):
koczas napisał(a):ale też to nadal kiepsko wykonany samochód z którego po zderzeniu nic nie zostaje.

A z Tico to myślisz, że zostanie więcej?

:cry: zgadzam sie :!: mój starszy ma tico, w dodadtku na gaz :!: tak dla oszczednosci hahahah i nie mozna sie o to auto oprzec, zeby nie zagiąc blachy, normalnie papierowy samochód. choć nie powiem na benzynce w jedna osobe to nawet smiga po miescie, małe, ale zrywne to żelako...
krzychu_v
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: wrocław

30 Sty 2009, 14:18

W roli wyjaśnienia kwestia tico poruszona była tylko w celu porównaniu dynamiki tico i seicento. Nie polecam ani tego ani tego auta ale z tej dwójki wziąłbym tico bo seicento to już mam serdecznie dość. Oczywiście, że wiem że z tico również nic nie zostaje po zderzeniu a pewnie i nawet mniej niż z seicento. Moja wypowiedź miała na celu ukazanie wad seicento a nie wychwalenie tico(w kwestii wyjaśnienia) Kup już nawet corse, która też nie jest bez wad ale w 100% wole tego opla niż fiata.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Automatyczne światła drogowe
    Układ automatycznych świateł drogowych jest rozwiązaniem bardziej zaawansowanym i niezwykle praktycznym. Występuje w coraz większej liczbie nowych samochodów obok czujnika zmierzchu i zmniejsza zaangażowanie kierowcy ...