Zgadza się jest po flocie. Dzwoniłem i się dowiedziałem że wszystko jest udokumentowane są wszystkie faktury no i można sprawdzić w dowolnej stacji diagnostycznej. Zastanawiam się czy nie pojechać i zobaczyć co to za autko no i pytanie czy jak się okaże że auto jest w dobrym stanie to odpuścić go sobie bo jest po flocie?
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Nissan 370Z Nismo: najbardziej sportowy z ulicznych modeli Z Drugi model w nowej europejskiej gamie Nissana Nismo. Ambitne plany Nissana dotyczące nowej, ekscytującej gamy Nismo zaprezentowane zostaną w Genewie, gdzie publicznie zadebiutuje nowy model 370Z Nismo. Najbardziej sportowy ...
No ja sobie nie wyobrażam żebym nie pojechał na stację diagnostyczną. Zakup samochodu używanego to w zasadzie kupowanie wielkiej niewiadomej więc trzeba zrobić wszystko żeby zminimalizować ryzyko.
Komponenty użyte do instalacji: Instalacja Kme nevo. Sekwencja. Wtryski matrix, reduktor silver. Montaz i serwis Piobocar Pabianice. Na forum LPG dowiedziałem się że instalacja jest bardzo dobra i że powinno być ok.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.