Postanowiłem zrobić analizę tego co mi zaproponowaliście wy i ja sam sobie
![Niegrzeczny :naughty:]()
Więc do rzeczy:
Peugeot 307 raczej odrzucam, mój wujek miał i nie był zbyt zadowolony, możliwe, że trafił akurat taki egzemplarz, tego nie wiem, ale stylistycznie peugeoty nie są w moim guście.
BMW: odrzucam wszystkie modele, jedynie odpowiadałoby mi e46 ale myślę, ze to nie ten budżet i chyba trudno o dobry egzemplarz.
Toyota corolla e12 jest całkiem dobrym autem z tego co słyszałem i całkiem fajnie wygląda, ale czy zmieściłbym się z nią w 13 tyś? Yaris odpada, nie mój gust.
Opel Astra H raczej za droga niestety, choć kusi mnie, a G raczej odpada bo ta z kolei mi się już nie podoba..
Ford focus II podobno nie kupię dobrego w tej cenie.. ale chciałbym jeszcze ponowić pytanie, czy aby na pewno w 15 tyś nie kupię jakiegoś z pierwszych roczników w niezłym stanie?
Lexus IS200 chyba odpada, raczej za drogi jak dla mnie..choć muszę przyznać, że fajne auto..
Honda Civic VII auto mi się podoba ma niezłe silniki, czy do 13 tyś chwycę niezłą sztukę?
MG ? Nic nie wiem kusi mnie 1.8 160 KM z jakimś LPG
Audi a3/leon 1.8T auto trafia w moje gusta, niezłe wyposażenie i wygląd, jest czym jechać i podobno nie pali dużo..czekam na jakieś opinie
Co jeszcze mogę dorzucić do wora? jakaś mazda może lub Volvo?