witam!
ja zastanawiał bym sie nad audi a3 bo co do audi to kazdy chwali jak kupi. ja ostatnio kupiłem a4 i jak do tąd nie było żadnych awarji i myśle ze tak samo będzie z a3
Mam kilku znajomych, którzy mieli peugeoty, w tym 206. Szczerze mówiąc nie słyszałem o nich najlepszych opinii. Z drugiej beczki moi rodzice swego czasu mieli corsę b kupioną jako nową, byli nią m.in. we Włoszech i Hiszpanii, oprócz wymiany akumulatora nigdy nie mieli z nią problemów. Osobiście polecam Corsę.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Wiosenne pylenie to zmora nie tylko dla alergików Pyłki są zmorą nie tylko alergików, ale także kierowców bez względu na to, czy są na nie uczuleni czy nie. Dlaczego? Pyłki osadzające się na szybach samochodu potrafią ograniczać pole widzenia, a jazda w takich ...
Ja polecam Golfa IV... Bardzo fajne auto Ciocia w Niemczech ma takie i sobie chwali. Sam też nim jezdziłem i naprawde polecam zrywne, szybkie z dobrą przyczepnością:) i cena częsci zamiennych niska
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.