AUTO M Michał Spławski - weryfikazcja

23 Cze 2007, 12:33

2 Oferty pana Spławskiego na Passaty do pobrania

przedstawiam 2 oferty pana spławskiego wraz z umową.
Ostatnio edytowany przez AsReal, 23 Cze 2007, 17:24, edytowano w sumie 1 raz
AsReal
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

23 Cze 2007, 12:38

Witam,
ja również interesowałem się autem od pana Spławskiego..ale pechowo dla tego pana ,że auto miało rejestracje wywozowe i to z okolicy gdzie mam rodzine w niemczech..więc zaproponowałem że wpłace piędziądze ale dopiero po oględzinach...kontakt zniknął zupełnie,czekam już 2 dni na odpowiedz..pan bielecki miał to skonsultować z szefem..i cisza :shock:mam pytanie do osób które wpłaciły zaliczke-macie jakiś kontakt z nimi?kiedy macie otrzymać samochód?jesli nie to według mnie trzeba szybko działać.Sprawdziłem na allegro z poszczególnych marek duuuże okazje cenowe i spora czesc jest z auto m..opis wklejany wszedzie ten sam.Mam nadzieje że jestem w błędzie ,ale miom zdaniem to CHYBA oszust.Pozdrawiam
barteg
Nowicjusz

23 Cze 2007, 12:59

Ja myśle że to oszust gdyż audi które oni chcą sprzedać na otomoto wystawili za ponad 3000euro, na stronie [link do mobile.de wygasł] jest ono wystawione za ponad 6000euro więc radze nie wpłacać zaliczki a Ci którzy wpłacili niech już dzwonią na policje.
lescz79
Nowicjusz

23 Cze 2007, 13:08

poprosze o ilnki do ofert
zarówno tych ma mobile de jak i tych od pana Spławskiego z Auto M
AsReal
Początkujący

23 Cze 2007, 13:31

AsReal,właśnie na Twoją prośbe chciałem umieścić linki ale tych aut już nie ma!!!To były 2x rav4.vectra,crv,a4,2x passat..każdy minimum 30% taniej.pzdr
barteg
Nowicjusz

23 Cze 2007, 15:21

Mam pytanie. Jakie kwoty wpłacaliście na zaliczki??
Kontakt z Michałem Spławskim jeszcze mam.
mówił mi ze fura bedzie pod koniec przyszłego tygodnia, a czytając wasze
posty obawiam sie ze nie bedzie fury ani zaliczki.
jeśli bedziecie organizowac jakas akcje to piszcie na forum.
FUCK!!!!

[email widoczny po zalogowaniu]
SzFeT
Nowicjusz

23 Cze 2007, 17:07

Bylem na policji. Narazie nic nie mozna zrobic, poniewaz wszystko na dzien dzisiejszy jest jeszcze legalne. Mozemy zlaszac popelnienie przestepstwa gospodarczego dopiero po czasie okreslonym na realizacje zlecenia. U mnie np. jest to 5 lipca. Dowiedzialem sie rowniez, ze Splawski byl karany za drobne przestepstwo, chodzi o falszowanie kart do bankomatu lub tym podobe (artykul 278). Od 1990 roku mieszka pod tym samym adresem.
mroczek
Nowicjusz

23 Cze 2007, 17:21

jeśli znajdą sie 2 osoby posiadające umowy na ten sam samochód
to już jest przestępstwo.
AsReal
Początkujący

23 Cze 2007, 17:23

a jaka wogóle jest pewność ze pan Spławski to naprawde pan Spławski?
AsReal
Początkujący

23 Cze 2007, 17:32

Pewnosci nie ma zadnej. Tak samo jak co sprowadzenia tych aut, beda albo nie. Ale ktos widzial sie z nim, podpisywal umowe. Mozemy przypuszczac, ze to on. Adres z umowy sie zgadza. Mlody chlopak, ma 22 lata. Nic nie wiemy tylko na temat Janusza Bieleckiego. A to wlasnie z nim zalatwialem sprawe i ciagle sie kontaktuje. Szef bedzie dostepny w poniedzialek.
mroczek
Nowicjusz

23 Cze 2007, 17:39

A co do tych umow to nie sadze by znalazly sie 2 osoby majace kupic ten sam samochod. Mysle, ze po czyms takim odrazu ruszylaby sprawa karna. Sami by siebie pograzyli. A tak pozostaje nam czekac. W moim przypadku ponad 2 tygodnie niepewnosci. Maja czas by zniknac.

Moze sie wystrasza?? Nie sadze, by warto bylo robic taki przekret dla 15-20tys zl. Wiecej nikt nie wplaci, jesli znajdzie nasze forum i dowie sie co w trawie piszczy.
mroczek
Nowicjusz

23 Cze 2007, 17:57

nie wiemy ile osób wpłaciło
ogłoszenia były w telegazecie
ceny są tak atrakcyjne ze i chetnych pewnie jest od groma.
AsReal
Początkujący

23 Cze 2007, 18:13

zamówilem Audii A3 1,9 TDI 2002rok 130ps srebrny i wpłaciłem zaliczke
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

czy ktos jeszcze ma go obiecanego??
tak jak juz rormawilem przez tel. z MROCZEK ja powinienem dostac fure pierwszy bo mam termin do 02.07.2007, ale mowil ze na srode moze czwartek przyszlego tygodnia bedzie. wszystko sie okaze.

a jeżeli chodzi o tożsamosc pana splawskiego to mam scan jego dowodu i widzialem go na zywo (zgadza sie) i adres zamieszkania takze jest potwierdzony na policji przez MROCZEK.

Pozdro
SzFeT
Nowicjusz

23 Cze 2007, 19:38

To jednak oszuści - bez żadnych wątpliwości.

Uwaga również na firmę: AUTOHANDEL! To Ci sami panowie.
Podaję numery telefonów z ich ogłoszeń:
(071) 360-96-27
0-501-240-928
0-514-260-343
0-601-338-634

Mają jeszcze kilka aut na [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] do "sprzedania"...
nicola
Nowicjusz

23 Cze 2007, 20:06

Widze, ze doszly 2 nowe Passaty. Ale chyba panowie zdali sobie sprawe, ze ostatnio ceny byly zbyt niskie. Teraz dla zmylenia nas, klientow, ceny wzrosly o 8-10tys zl.

mroczek
Nowicjusz