Witam szukam auta w cenie jest w temacie. Samochód głównie służyć będzie mi na dojazdy do pracy jakieś 70 km dziennie. Samochód najlepiej jakby posiadał instalacje gazowa aby mało palił. Wpadł mi w oko ten samochód [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] warto? A może jakieś inne propozycje
70 km dziennie? Więc min segment C, puszka 207 odpada A6 to śmiech na sali, ani jedzie ani ekonomiczne. W dodatku 10k? Poszukaj 1.9 TDI 90km Albo jakiejś 1.8 z LPG
Aha a jak bym się zdecydował to warto obejrzeć tego peugeotpeugeot? Bo w sumie mam 35 km w jedna stronę tomoze by wystarczyło? Oglądałem wczoraj fiat grande punto. Warto rozważyć jego zakup? A może Mazda 3 z ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Na przejeździe pierwszeństwo ma zawsze pociąg! Podróżując samochodem często na naszej drodze napotykamy na przejazdy kolejowe, czyli skrzyżowania torów kolejowych z drogami publicznymi. W Polsce na 380 tys. km dróg publicznych, występuje 15 867 przejazdów ...
a wybrałby ktoś coś z mazda 3 , audi a3 astra z mojej okolicy czyli woj świętokrzyskie ? na co zwracać uwagę przy oględzinach samochodu? Pytam, gdyż jestem laikiem i nie mam zaprzyjaźnionego mechanika.
Jeżeli masz niedaleko to możesz obejrzeć,na zdjęciach wygląda dosyć ciekawie. Mi osobiście szkoda byłoby kasy na A3 z 2001 roku za które bulisz 14k. Wolałbym Puga 307.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.