witam wszystkich serdecznie. mam takie pytanie. otóż mam seata ibize z roku 2005. 1 rejestracja jest 17.01.2006 roku. w dowodzie francuskim data wydania dowodu rejestracyjnego to 21.06.2007r. radio jest seryjnie zamonowane do tego auta GRUNDIG ALANA MP3 które jest przypisane do tego samochodu na którym pisze że jest z grudnia 2006r. i kto mi teraz wytłumaczy od kiedy samochód porusza sie na drogach?
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.