Auto z LPG do 13000

29 Sty 2012, 20:34

Witam,

W 2010 roku prosiłem was o poradę jeśli chodzi o auto do 5000 zł, radziliście m.in. lanosa - kupiłem, byłem zadowolony, ale niestety pewien łaskawy Pan w ostatni dzień minionego roku postanowił skasować moje "Dełu" w związku z czym nadszedł czas na zakup czegoś nowego, do rzeczy.
Cena auta: do 13000zł, chyba, że zdarzy się jakieś cudo więc wtedy ostatecznie już 14000zł.
Paliwo: Pb+LPG.
Rocznik: 1999 i wyżej.
Marka: Chciałbym najbardziej coś skośnookiego (Almera,Primera,323,626, Accord), odpada VW.
Wielkość samochodu: coś większego od Lanosa ;), przede wszystkim 5 drzwi, ale nie kombi.
Użytkowanie: codzienny dojazd do pracy - kilkanaście km, co jakiś czas wyjazdy po około 200km w jedną stronę i ewentualnie dłuższe.
Znalazłem takie np. pozycje:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

proszę was o ocenę i oczywiście inne propozycje.
Ostatnio edytowany przez gunner, 29 Sty 2012, 22:11, edytowano w sumie 1 raz
gunner
Nowicjusz

Miejscowość: Brodnica

29 Sty 2012, 21:46

A może Vectra albo Astra?
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991

30 Sty 2012, 12:41

Opla szukałbym w ostateczności.
gunner
Nowicjusz

Miejscowość: Brodnica

30 Sty 2012, 13:37

A może merc w202??
W moich żyłach etylina,zamiast serca turbina :D
vwmaniak
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Za górami za lasami ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    IF gold award nagroda stylistyczna dla Audi A3
    Najnowsza wersja Audi A3 została ponownie nagrodzona za nowoczesną stylistykę. W oczach jury przyznającego nagrody iF, zarówno wnętrze, jak i wygląd zewnętrzny tego kompaktowego modelu z Ingolstadt, wyznacza zupełnie ...