Cześć, dziś miałem sytuację w której było ciemno padało i gdy cofałem zahaczyłem seata za mną w sumie to lekkie przetarcie plastiku. Zostawiłem swój numer. Było to na parkingu sklepowym więc nawet jeżeli byłaby policja, to obeszłoby się bez mandatu. Teraz typ będzie chciał zgłosić szkodę czy lepiej się z nim dogadać? Ile może wziąć do ręki bo ja sądzę, że nie więcej jak 100zł (nowa część kosztuje w okolicach 200). W załączniku zdjęcie(zrobiłem aby sam sobie większej szkody nie zrobił:D i później nie zgłosił)
Dużo zależy od wieku tego seata. A stówka Zadaj sobie pytanie, czy Ty na jego miejscu zadowoliłbyś się stówką Malowanie całego elementu z pewnością będzie droższe.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
tracer1 napisał(a): więc nie wiem czy tego nie wystarczy wypolerować.
Też nie wiem. Nikt nie będzie jeżdził polerką po ekranie z wyświetlonym zdjęciem. Prawdopodobnie Typ podstawi auto do lakiernika i tam zapadnie decyzja o sposobie naprawy.
Sala koncertowa na czterech kołach Czasy klasycznego radia AM/FM i stosów kaset magnetofonowych zdolnych zaspokoić większość muzycznych potrzeb kierowcy dawno już minęły. W najnowszym Lexusie LS można znaleźć nie tylko styl nawiązujący do japońskiej ...
Toyota Land Cruiser 1953 rok W 1953 roku w ofercie marki pojawia się nowy model: terenowa Toyota BJ, która niedługo później została przemianowana na Toyotę Land Cruiser – w odpowiedzi na brytyjskiego rywala, jakim wtedy był Land Rover. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.