REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jiGsaw napisał(a):W BMW jest xDrive, który jest jeszcze lepszy, przynajmniej od quattro, także wybór jest.
MajkPZM napisał(a):jiGsaw napisał(a):W BMW jest xDrive, który jest jeszcze lepszy, przynajmniej od quattro, także wybór jest.
Hio hio hio
Tylko niech nikt mi znów nie pokazuje tych filmików Q5 vs X3 albo A8 vs 5er. Rolki to jedno a realia to drugie. Na rolkach Subaru mi wyjechało do góry z przyczepnoscią tylko JEDNEGO koła, na lodzie cos takiego nie ma prawa bytu. Bmw robi ostatnimi czasy duzo lepsze napędy niz wczesniej ale do Quattro to im jeszcze sporo brakuje. I mówie o Quattro Quatrro a nie Haldexie dostepnym w A3 i A4Pomimo, że za całokształt wole BMW niz AUdi to jednak trzeba przyznac ze ten drugi ma lepszy napęd.
jiGsaw napisał(a):MajkPZM napisał(a):jiGsaw napisał(a):W BMW jest xDrive, który jest jeszcze lepszy, przynajmniej od quattro, także wybór jest.
Hio hio hio
Tylko niech nikt mi znów nie pokazuje tych filmików Q5 vs X3 albo A8 vs 5er. Rolki to jedno a realia to drugie. Na rolkach Subaru mi wyjechało do góry z przyczepnoscią tylko JEDNEGO koła, na lodzie cos takiego nie ma prawa bytu. Bmw robi ostatnimi czasy duzo lepsze napędy niz wczesniej ale do Quattro to im jeszcze sporo brakuje. I mówie o Quattro Quatrro a nie Haldexie dostepnym w A3 i A4Pomimo, że za całokształt wole BMW niz AUdi to jednak trzeba przyznac ze ten drugi ma lepszy napęd.
O ile pamiętam to większość tych filmików nie była kręcona na rolkach. Może uzasadnij w czym torsen sprzed 30 lat jest lepszy od xdrive? Chętnie się doszkolę.