BMW E-34 525i Touring Anglik przekladka

01 Kwi 2007, 21:25

Witam wszystkich i pozdrawiam.Chcialbym prosic o opinie i pomoc w temacie przekladki na prawidlowa strone w BMW e-34 525i Touring 96r.Moze ktos zna fachowcow,ktorzy sie tym trudnia z okolic Sosnowca.Czy przekladka w tym aucie jest skomplikowana czy moze nie nalezy do takich.Za ewentualna pomoc z gory serdeczne dzieki.
RobertGreen
Nowicjusz

07 Kwi 2007, 03:59

Powiem tyle: Będziesz Miał Wydatki (BMW). A kierownica jest po właściwej stronie, to w Polsce się jeździ po złej stronie jezdni :twisted: A gdy jeszcze kiedyś mieszkałem w okolicach Będzina, to słyszałem że za wykonanie przekładki w warsztacie do tego przystosowanym biorą od 4 do 6 tys... Wszystko zależy od popularności modelu na rynku i dostępnych części typu deska rozdzielcza... Hm... dlaczego w krajach Europy jest coraz mniej starych samochodów? Bo zamiast je naprawiać, lepiej eksportować do Polski... :twisted:
DFireCrow

07 Kwi 2007, 11:51

A gdy jeszcze kiedyś mieszkałem w okolicach Będzina, to słyszałem że za wykonanie przekładki w warsztacie do tego przystosowanym biorą od 4 do 6 tys...

nie przesadzajmy, wiekszosc warsztatow jest przystosowana do tego typu rzeczy i za wykonanie biora gora do 2000 zl, ale tak jak piszesz to rowniez zalezy od popularnosci modelu na rynku, wesolych i zdrowych swiat zyczy maniokin2
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

07 Kwi 2007, 12:04

Kolego, nie zaprzeczę, że teraz może być już taniej, ja wyjechałem z kraju jakieś 2 lata temu... Mokrych jajek, smacznego dyngusa i czegoś tam jeszcze ... A, i więcej koni do dobijania!
DFireCrow

07 Kwi 2007, 19:07

a to zmienia postac rzeczy, spoko, dzieki i nawzajem wesolych swiat i zdrowych przedewszystkim
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Przyszłość należy do samochodów na wodór
    Wyniki najnowszych badań przeprowadzonych przez KPMG pokazują, że na samochody z napędem wodorowym czeka świetlana przyszłość. Ponad połowa polskiej kadry zarządzającej uważa, że takie pojazdy są obecnie trendem numer jeden ...