Bmw e36

12 Sie 2009, 12:10

no moj kolega tez mial forda i poki nie zaczal sie psuc to bylo pieknie, a jak zaczal sie sypac to koszty sa spore:D tak samo jak i z fiatem
Mlody15
Nowicjusz

Miejscowość: Szypliszki

14 Sie 2009, 16:05

BMW to bardzo dobre samochody,wykonane z trwalych materialow.Mam bmw e36 1.8i jestem bardzo zadowolony,miesiecznie robie 2000,2200km.Przez rok uzytkowania wymienilem sworznie wahacza i tuleje wachacza tyl.Czesci nie sa takie drogie jak nie ktorzy przesadzaja,mozna tez kupic uzywane orginalne czesci, a w ogole wymienisz raz i masz spokoj.Mozna jeszcze poszukac egzemplarz w dobrym stanie.Jesli chodzi o diesla to jest 1.8tds,2.5td,2.5tds.Kolega jezdzi 2.5td i jest zadowolony,pozdrawiam
Rafalmoto
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łasin/Irlandia

14 Sie 2009, 21:09

Kolego, kup Primerę jak Ci się podoba. Ja mam tylko, że w benzyniaku i tankuje i jeżdźe.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Na pewno taniej Cie wyniesie eksploatacja takiej Primerki niż zakatowanej e36 bo o e36 w na prawde w dobrym stanie trafić w naszym ukochanym kraju to jak trafić 6 w lotka ; )
Rodri94

14 Sie 2009, 22:01

Na Twoim miejscu poszukalbym jakiegos mieszczucha(segment B) z wolnossacym silnikiem diesla- wiadmo ze w latach 90 proste konsrtukcyjne silniki krolowaly :mrgreen: A moga byc mniej zajezdzone od "limuzyn"(jak to brzmi) klasy sredniej
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jakie powinny być nawyki dobrego kierowcy?
    Mianem dobrego kierowcy określamy osobę która stara się popełniać jak najmniej błędów podczas prowadzenia i użytkowania auta. Taki kierowca powinien również dbać o swoje auto i regularnie poddawać je ...
    Skoda Fabia MONTE CARLO - wariant sportowo-lifestylowy
    Nowa SKODA FABIA MONTE CARLO dopełnia czwartą generację gamy modelowej kompaktowego bestsellera marki. Wariant MONTE CARLO symbolizuje rajdowe korzenie SKODY, a jego cechami charakterystycznymi są czarne elementy nadwozia ...