Witam, wczoraj kupiłam Chevroleta Captive 2.4 benzyna +lpg 2009r. W połowie drogi powrotnej po przejechaniu 100km sprzęgło zrobiło luźne, nie czuło wcale oporu jakby tylko wisiało i nie dało się zmienić biegu przy wyciskaniu tego sprzęgła. Udało mi się na siłę wbić trójkę i dojechałam na najbliższą stacje. Jak chwilę odstał problem ustąpił, przejechałam koleje 100km i znowu ten sam problem. Zostawiłam na noc a rano sprzęgło działo bez zarzutu, jedynie lekko drga przy zmianie biegu. Jaka może być tego przyczyna? Czy do wymiany całe sprzęgło? A może to być tylko jakąś drobnostka? Bo jednak jak odpocznie to działa
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Prowadzenie samochodu pod wpływem stresu Prowadzenie samochodu to wieloaspektowe zadanie, wymagające koncentracji i spokoju. 1/3 kierowców przyznaje, że przynajmniej raz w tygodniu prowadzi auto pod wpływem stresu czy czując złość. Zdenerwowani kierowcy są ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.