Witam kupiłem jakś czas temu voyagera który jest z włoch,sprowadzony został do niemiec(z włoch) i przyjechał do Polski w Polsce "niema go"ponieważ nie jest nic opłacone chciałbym sie dowiedzieć czy to wszystkie dokumenty potrzebne do rejstracji i ile to bedzie kosztować?JA mam umowe kupna sprzedaży(moją z niemcem) a niemca z włochem nie mam(to zle?) ,Targa(takie duże coś,carta di circolazione) i certificiato di properieta(automobile club d"italia)
Wystarczy umowa Twoja z Niemcem i te dwa pozostale dokumenty. teraz musisz to przetłumaczyć, zrobić przegląd techniczny, opłacić akcyze (jeśli sam. osobowy), VAT-25, opłate recyklingową 500 zł i cieszyć sie zarejestrowanym autem. Umowy pomiedzy Niemcem a Wlochem nie potrzeba
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Lexus zrewolucjonizował oświetlenie samochodowe Trudno wyobrazić sobie współczesną motoryzację bez reflektorów w technologii LED czy sprytnych systemów adaptacyjnych świateł. Ale te rozwiązania nie trafiłby na nasze drogi, gdyby nie kreatywność inżynierów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.