Witam. mam problem z immobilizerem bylo dobrze a cos sie stało. mam pytanie czy ktos juz mial doczynienia z takim czyms i jak to wymontowac . po dotknieciu pilotem w ten metalowy migajacy punkt wlacza sie zaplon a przez ostatnie dni cos nie lapie dlugo sie mecze az zalapie ;/ wiec najchetniej chcial bym to wymontowac.
No własnie chyba nie ;/ juz jak kupilem to tak bylo teraz sie zaczął zacinac ,wiecv chciałbym go usunac. rozkrecilem troche to idzie od tego 3 kable i wchodza w wiazke kabli i juz nie moge dojsc gdzie ida dalej ;/
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Dlaczego nie widzimy tego, czego nie spodziewamy się zobaczyć? Sytuacja, gdy ruch na drodze jest mniejszy i po ulicach rzadziej poruszają się piesi czy rowerzyści, może być niebezpieczna ze względu na zjawisko ślepoty pozauwagowej. Polega ono na tym, że nie widzimy obiektu znajdującego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.