Immobilizer - Honda Civic VII

30 Cze 2022, 18:34

Witam mam problem ktorym borykam od 3dni a mianowicie padł mi immobilaser w hodzie cały czas migająca ikonka kluczyka więc zadzwoniłem do firmy ktora koduje na nowo klucze po przyjdzie kolesia zdwierdzil ze z kluczem jest wszystko porządku i powiedział ze padl plik w sterowniku i powiedział ze usunie go i auto normalnie zapalni pozniej ale okazało sie ze po tej operacji nie mam spomagania i oświetlenia licznika wogole jakby nie był podłączony czy jest możliwe ze cos nie tak zrobił i teraz ukrywa awarie HELP HELP .
dero1
Obserwowany

01 Lip 2022, 08:09

Jeżeli po jego ingerencji pojawił się problem to myślę że raczej to będzie powiązane. Przed usunięciem powinien zrobić kopie takiego pliku tak aby miał możliwość przywrócenia go.

Czy jakieś błędy ci się pojawiają?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

01 Lip 2022, 14:14

Właśnie nie ma żadnych błędów systemie
dero1
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jak podłączyć kable rozruchowe do akumulatora?
    Zima to najtrudniejsza pora roku dla naszego samochodu szczególnie jeżeli trzymamy go pod tzw. chmurką. Co zrobić jeżeli nie uda nam się uruchomić auta przy pomocy własnego źródła prądu jakim jest akumulator? ...