Immobilizer - Honda Civic VII

30 Cze 2022, 18:34

Witam mam problem ktorym borykam od 3dni a mianowicie padł mi immobilaser w hodzie cały czas migająca ikonka kluczyka więc zadzwoniłem do firmy ktora koduje na nowo klucze po przyjdzie kolesia zdwierdzil ze z kluczem jest wszystko porządku i powiedział ze padl plik w sterowniku i powiedział ze usunie go i auto normalnie zapalni pozniej ale okazało sie ze po tej operacji nie mam spomagania i oświetlenia licznika wogole jakby nie był podłączony czy jest możliwe ze cos nie tak zrobił i teraz ukrywa awarie HELP HELP .
dero1
Obserwowany

01 Lip 2022, 08:09

Jeżeli po jego ingerencji pojawił się problem to myślę że raczej to będzie powiązane. Przed usunięciem powinien zrobić kopie takiego pliku tak aby miał możliwość przywrócenia go.

Czy jakieś błędy ci się pojawiają?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

01 Lip 2022, 14:14

Właśnie nie ma żadnych błędów systemie
dero1
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy silnik CDTI ECOTEC 1,6 spełnia normy Euro 6
    Wprowadzenie całkowicie nowego czterocylindrowego silnika wysokoprężnego Opla to kolejny etap w procesie odnowy portfolio jednostek napędowych. Silniki CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra, są drugą z kolei rodziną nowych silników ...
    Audi e-tron GT concept - napęd, wydajność i zasięg
    434 kilowaty (590 KM) mocy systemowej – to imponujący jak na w pełni elektryczne auto wynik. Do przedniej i do tylnej osi dopasowano dwa osobne silniki elektryczne. Oba to pracujące non-stop silniki synchroniczne. Moment ...