Hej,
Jestem w trakcie szukania samochodu dla siebie jestem z Malopolski, moj roczny przebieg to 10-12 tys/km a budzet to 60 tys zł. Na moim celowniku jest czarny CLS 500 306km (ta jednostka silnikowa ponoc jest pancerna i najlepsza ) szukam juz jakis czas poniewaz na punkcie tego samochodu zwariowalem ale naprawde bardzo bardzo ciezko wyrwac sztuke ktora spelnia 3 wymagania czyli (cena + silnik + kolor) i tu pojawia sie opcja 320CDI bo naprawde jest bardzo duzo ofert tego modelu i z braku 500 zaczalem sie nad nia powaznie zastanawiac. Jakies opinie na temat tych modeli ?
Kilka luznych mysli...
Czy w przyszlosci nie latwiej bedzie mi sprzedac 320CDI niz 500?
Czy nie lepiej kupic 320CDI za 50tys i wpakowac w niego 10tys na serwis?
Czy powstrzymac sie byc cierpliwym szukac 500tki i ewentualnie pomyslec o GAZIE? (Absolutnie nie szukam modeli ktore maja juz zamontowana instalacje, sam chcialbym to zrobic zeby miec pewnosc ze jest to zrobione perfecto )
A moze wy macie jakies fajne alternatywne propozycje, podobaja mi sie samochody ze sportowym zacieciem i klasa
![Uśmiechnięty :)]()
)
Podobalo mi sie AUDI A5 ale juz na forum skutecznie wybili mi je z glowy, BMW 7 z niego zrezygnowalem po odcinku zakupu kontrolowanego. hmmm jakies pomysly ?
Pzdr,