Fabrycznym radiem w peugeocie 206 byl clarion (z tego co mi się wydaję) czy włożenie do niego simensa ( radio z 307)takiego jak na zdjęciu poniżej może pogorszyc jakość dźwięku? Mój clarion się popsuł lepiej szukać tego samego odpowiednika czy siemens tez moze byc?
Oba radia musiały spełnić złożenia producenta samochodu i tu przypuszczam że podłączenie będzie identyczne. Moc w obu radiach powinna być taka sama pozostanie kwestia podzespołów Myślę, że różnicy w dźwięku nie usłyszysz
BMW Concept Active Tourer - więcej przestrzeni dla innowacji BMW Concept Active Tourer pozwala na rzut oka na kolejne innowacje, jakie czekają samochody kompaktowe z segmentu premium. W tym projekcie BMW prezentuje całą paletę pionierskich rozwiązań przewidzianych do zastosowania we ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.