Radio Audiovox vme 9303 ts warto?

28 Wrz 2020, 23:07

Witam mam do kupienia radio Audiovox vme 9303 ts jutro jadę sprawdzić je przy właścicielu, wystawiony za 300 zł, czy to dobra cena za to radio?, cena jest do negocjacji więc napewno można coś się stargowac,macie jakieś porady odnosie tego?
Arick720
Nowicjusz

29 Wrz 2020, 08:27

Sprawdź czy dobrze odbiera stacje bo były w nich problemy i czasem potrafiły gubić sygnał. Jeżeli wszystko będzie sprawne to ogólnie jest to zły sprzęt ale musisz wziąć pod uwagę że ma już swoje lata i mi np. by brakowało BT. Samo wyjście 4x40W też nie jest jakieś mega w porównaniu z tym co dzisiaj mamy dostęne na rynku.
Sprawdź tez dokładnie mechanizm wysuwanego panela czy działa bez zacięć i ładnie lekko się wysuwa i chowa.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

29 Wrz 2020, 11:23

Ale chyba ta cena jest nadal zbyt wysoka chyba lepiej byłoby juz kupić takie cos, co sadzisz? [link do oferty na Allegro wygasł]
Arick720
Nowicjusz

30 Wrz 2020, 10:04

Tu masz odpowiedź radio-do-400zl-z-cd-co-polecacie-vt122565.htm tylko to radia które podałeś nie ma już takiego ekranu ale jeżeli ci na nim nie zależy to oczywiście te radia które podałem pod tym linkiem będą dużo lepszym rozwiązaniem.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW X4 Concept nowy Sports Activity Coupe
    Każde BMW X wyznacza nowe standardy w swojej klasie. Pierwszy model BMW X – BMW X5 – zadebiutował w 1999 roku, tworząc segment aut typu Sports Activity Vehicle (SAV), w którym od lat królują modele ...
    Toyota Yaris Hybrid-R - sportowa hybryda
    Toyota Yaris Hybrid-R, która w wersji koncepcyjnej zadebiutowała podczas Salonu Samochodowego we Frankfurcie, łączy zaawansowaną technologię pochodzącą z seryjnego Yarisa Hybrid, z wyczynowymi rozwiązaniami znanymi ...