Co lepsze? Skoda czy BMW?

04 Lip 2010, 01:23

Witam,,

Mam pytanie, szukam rodzinnego kombi, ok. 20 tys. Czy lepsza bedzie Octavia czy proponowany przez kolegów BMW E46 ??

Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych!!
GCK
Nowicjusz

Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki

04 Lip 2010, 01:26

do 20 tyś to raczej Skoda , nie wiem jak z cenami E46 ale za taką cene wątpie że będzie zdrowa :)
wiechuuu
Początkujący

Miejscowość: Rybnik

04 Lip 2010, 08:09

Hm jeśli byś tak poszukał dobrze to znajdziesz jakieś BMW, dam Ci parę przykładów BMW jak i SKODY;

BMW;
1. [link do oferty na Allegro wygasł]
2. [link do oferty na Allegro wygasł]

SKODA;
1; [link do oferty na Allegro wygasł]
2. [link do oferty na Allegro wygasł]

Jeśli zdecydujesz się na Skode jeśli zależy Ci na w miarę jakiś tam osiągach nie kupuj z silnikiem 1,4 dla mnie to wcale praktycznie nie jedzie :)
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

04 Lip 2010, 08:22

Dzieki za odp.

Znalazelem pare sztuk zarowno BMW jak i Octavii, zastanawiam sie tylko ktory lepszy? Slyszalem ze w Octavii moze byc troche malo miejsca. Co do BMW to nie za bardzo cokolwiek wiem, nigdy nei mialem przyjemnosci jezdzic.

Pozdrawiam
GCK
Nowicjusz

04 Lip 2010, 12:51

W tej cenie znajdziesz zadbaną Octavie i jak dobrze poszukasz to znajdziesz nawet z polskiego salonu,od 1właściciela no i w dieselku.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
a z tyłu nie jest znowu mało miejsca nie przesadzajmy,ale dużym plusem Octavi jest spory bagażnik.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Lip 2010, 07:55

Witam,

A jak to wyglada z nowa wersja? Tzn. z Octavia II. Warto dołożyć troche kasy i kupć drugą wersję??

Pozdrawiam
GCK
Nowicjusz