Witajcie, kupiłem jakiś czas temu używki angel eyes DEPO dla mojej astry,ale oryginalne wtyczki w aucie mam 3-pinowe, nie znalazłem w sieci dlatego w paincie narysowałem rozstaw pinów, bo też nie wiem jak się taki konektor nazywa.
wygląda to mniej więcej tak:
Z lamp jednak wychodzi inna wtyczka, bo 4-ero pinowa, zrobiłem zdjęcia:
Teraz mam do Was 2 pytania.Jak się nazywa takiego typu konektor,żebym mógł przerobić te oryginalne 3-pinowe na kostkę 4-ero pinową i czy jest może jakiś adapter, chociaż on raczej nie jest mi potrzebny, bo i tak muszę dodatkowy kabel pociągnąć od włącznika świateł w aucie, bo lampy DEPO mają osobne soczewki do świateł mijania i osobno światła drogowe (długie). BArdzo bym prosił podpowiedzieć mi jak szukać tej kostki 4-ero pinowej, bo za chiny nie mogę tego nigdzie w sklepach motoryzacyjnych u mnie dostać.Na allegro też bez oznaczenia kostki ciężko znaleźć.
Prawdopodobnie chodzi co o złącze do żarówki H4. [link do oferty na Allegro wygasł] To jest link do gotowej złaczki. Można kupić za połowę taniej osobno samą kostkę i konektorki.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dokładnie taką wtyczkę mam, bezpośrednio do żarówki ona jest, a ja potrzebuję teraz tą wtyczkę przerobić pod tą 4-ero pinową,ale nie wiem jak taką gotową znaleźć,żeby to miało ręce i nogi.
No to musisz sprawdzić, na którym pinie jakie masz świała. I jak to sprawdzisz, to z tej 3 pinowej przekładasz kabelki do tej 4 pinowej w odpowiednie piny. Na 3 pinowej masz tak ( wg twojego rysunku ) : pin lewy - masa, pin prawy - długie, pin górny - krótkie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
[VAN-C] Carens III 1,6 / 5 I 1,8 / B 170 w245 / Touran I 1,6 FSI Podstawowe kryteria zestawienia: - van segmentu C - silnik benzynowy o mocy około 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2006 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Kia Carens III 1,6 - 126KM - Mazda ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki OPEL. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne OPEL
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.