Coś małego z wymaganiami

22 Kwi 2009, 16:16

ja bym proponowalsie wbijac w v-teca jesli by byla mozliwosc... zamontowac wszsytko i wszedzie mozesz. jak by sie uparl czlowiek to i w kaszlaku mozna wrzucic skore ale czy to ma sens?
cayman9
Początkujący

22 Kwi 2009, 19:13

a astra I z silnikiem eco tec 1.4/1/6 na benzyne 16V jak moze byc ze spalaniem ?
bo wychaczylem bardzo fajna astre akurat taka jak mi by pasowala w lodzi:
[link do oferty na Allegro wygasł]
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

23 Kwi 2009, 07:44

Telewizor chcesz montowac..? A może wannę z hydromasażem?
Dobra. Spadam,bo myślałem kolego,że chciałeś się poradzic w sprawie zakupu auta... :???:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

23 Kwi 2009, 14:13

No a co ja innego chcialem jak nie poradzic sie do zakupu auta?
A to ze chcialem TV czy cos innego to tylko pytanie czy da sie cos takiego zrobic, i tyle...
Nie rozumiem czemu mialbym wanne z hydromasazem instalowac :O

A co myslicie o Hondzie CRX 1.6 z benzyna? Bardzo fajny samochodzik, maly, mocny.
Dobry bylby taki na poczatek? Mysle tylko czy stac bylo mnie na paliwo.
Albo Honde Prelude w cenie do 15 tys

I prosze was o pomoc, bo bardzo zalezy mi samochodzie ze skorzana tapicerka, jaki model moge kupic w takiej cenie z odrazu zamontowana?

[ Dodano: Czw Maj 07, 2009 17:45 ]
Odswiezam temat i chcialbym zapytac o Rover 200, czy polecacie to auto na pierwsze w swoim zyciu? Jak to jest z jego awaryjnoscia (benzyniak) i cenami czesci. Bedzie drogi w utrzymaniu? Bo spalanie to chyba ma cos okolo 6/7 litrow w miescie...
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sprzedaż opon w 2020 roku (PZPO)
    Pierwsza połowa roku bardzo zła, kolejne kwartały coraz lepsze. Według danych Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego (PZPO) w czwartym kwartale 2020 roku widać częściowe odbicie sprzedaży opon na rynek – wzrosty ...
    Gruba odzież, a nurkowanie podczas hamowania
    Gdy na zewnątrz panują niskie temperatury, większość osób wsiada do samochodu w zimowym ubraniu, często składającym się z wielu warstw. Nie jest to jednak ani wygodne, ani bezpieczne, szczególne w przypadku ...