Czego słuchacie podczas jazdy samochodem?

Gatunek

Hip-Hop/Rap
9
21%
Klasyczna
1
2%
Techno
3
7%
Electro
4
10%
Jazz
1
2%
Disco-Polo
7
17%
Reagee
0
Brak głosów
Pop
3
7%
Wszystko co się nawinie
7
17%
Tylko to co leci w radiu
7
17%
Razem głosów : 42

27 Wrz 2019, 22:58

Cały czas rapy ale raz na jakiś czas mix który fajnie walnie basem. Radia nie lubię słuchać i jeśli nie mam jak puścić swojej muzki to nie słucham wogóle.
kraskeusz
Początkujący

Zdjęcia: 316

27 Paź 2020, 10:21

Witaj,

może możesz udostępnić swoje listy odtwarzania podcastów, których słuchasz podczas jazdy. Codziennie spędzam dużo czasu w samochodzie, a wszystko wydaje się być już pełne.

Z góry dziękuję :ok:
Estegruzo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 09 2014
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Audi A6 C6
Silnik: 3.0 TDI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2010

27 Paź 2020, 14:25

Ja uwielbiam sobie słuchać kid cudiego :)

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

malmon3
Aktywny

12 Gru 2020, 18:40

Ja słuchałem Trójki, ale już nie słucham... Musiałem się przerzucić na radia internetowe i po prostu poszedłem za panem Mannem do Nowego Świata. :P Przez te zmiany w stacjach radiowych przynajmniej w końcu kupiłem uchwyt do telefonu na Hurtel, bo moja lepsza połowa jakoś nie chciała codziennie ze mną jeździć do pracy o 6 tylko po to, żeby mi trzymać telefon. :c
Podeszwa
Obserwowany

24 Lut 2023, 14:23

Ja słucham RMFu ale często go ostatnio jakoś przełączam bo przeginają z reklamami ;/ najlepiej jak sobie wrzucę jakąś składankę ze swoją playlistą którą mam przygotowaną w smartfonie lub pendrive.
Moskito
Początkujący

Zdjęcia: 15
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co możemy zrobić dla naszego auta żeby wyglądało lepiej?
    Jak sprawić żeby nasze ukochane auto wyglądało jeszcze lepiej. Co możemy zmienić, zmodyfikować, jakie są sposoby na takie zmiany? O czym należy pamiętać przy wprowadzanych zmianach? Jak można uatrakcyjnić samochódOto ...
    Bernd Rosemeyer - legenda sportów motorowych
    Przed 75 laty zginął Bernd Rosemeyer, jeden z najlepszych kierowców wyścigowych w całej historii sportów motorowych. 28 stycznia 1938 roku, niespełna 28-letni kierowca poniósł śmierć w wypadku, do którego ...