Czy ma ktoś przyczepę kempingową?

23 Lut 2010, 20:50

Mam prośbę, napiszcie mi co myślicie o tej przyczepie http://www.tanikemping.pl/index.php?id_vehicle=560. Zastanawiam się na jej kupnem i potrzebuje czyjejś opinii. Mam nadzieje, że znajdę tu kogoś kto będzie zorientowany i pomoże. Dziękuje.
blas90
Nowicjusz

Miejscowość: Kielce

23 Lut 2010, 21:01

szerokość uniemożliwiająca poruszanie się po Polskich drogach bez poprzedzenia pilota i napisu :szeroki ładunek" (Dz.U.04.103.1085) maksymalna szerokość ciągnionej przyczepy wynosi 2,6m
ogólnie to przyczepa mieszkalna ;) raczej na wycieczki nie przydatna, poszukaj czegoś mniejszego 3 m szerokości to zdecydowanie za dużo, druga sprawa czym to zamierzasz ciągnąć? i żeby ciągać przyczepy o DMC ponad 750kg musisz mieć co najmniej kategorię B+E
Ostatnio edytowany przez pocieszny, 23 Lut 2010, 22:05, edytowano w sumie 1 raz
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

23 Lut 2010, 21:56

do ścisłości B+E
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia

23 Lut 2010, 22:04

sory nie ten klawisz :oops:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Kierowco, nie urządzaj samochodowych kuligów
    Zima zachęca do aktywnego wypoczynku, a rodzice, próbując uatrakcyjnić dzieciom dni wolne od nauki, czasem realizują niebezpieczne pomysły. Jednym z nich są samochodowe kuligi, czyli ciągnięcie przez jadący samochód ...