dokładnie, wszystko zależy od stanu. Jeśli dbałeś o niego, ma wymieniane na bieżąco poszczególne części, pewnie że dojedzie. Zabierz tylko ze sobą kilka podstawowych części, które najczęsciej ci padały w nim i próbuj
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Największy rozpraszacz kierowcy? Jazda na zderzaku Co najbardziej rozprasza kierowców podczas jazdy? Brytyjscy kierowcy twierdzą, że jest to widoczny we wstecznym lusterku samochód, który jedzie zbyt blisko nich. Jazda na zderzaku to problem również ...
Jeśli auto technicznie jest sprawę i nie ma żadnych problemów to nie widzę powodu żeby miało nie dojechać Tylko nie jedź 24/7 daj odpocząć silnikowi co jakiś czas nie ostygnie
Starszymi samochodami w złombolu startują W tym roku jechali do Nordkapp
To prawda że moje poglądy są oryginalne, ludzie mi tego zazdroszczą bo też by tak chcieli, ale nie potrafią, więc działa u nich zasada negacji. Nie potrafią czegoś zrozumieć więc to odrzucają.
A czemu ma nie dojechac? Jak jest w dobrym stanie to dojedzie na bank,tak jak wyżej masz napisane weż ze sobą jakieś cześci w razie czego i daj odetchnąć silnikowi robiąc mu przerwy żeby ostygl
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.