Czy te parametry ustawienia zbieżności samochodu są dobre?

23 Maj 2023, 15:46

Dzień dobry dziś byłem zrobić zbieżność samochodu i dostałem taka rozpiskę. Czy koło tylne prawe jest okej? Nie powinno być na zielono wszystko?

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Gość89705

23 Maj 2023, 16:04

A jaką dostałeś informację na temat tych parametrów z tylnego prawego koła które nie mieszczą się w normie? W Bravo jak i w Stilo problemem mogą być tuleje metalowo gumowe tylnej belki. Zużyta tuleja nie koniecznie będzie generować jakieś dźwięki, a może być na tyle zdeformowana, że regulacji nie starczy żeby to zniwelować.
Beks
Nowicjusz

23 Maj 2023, 16:57

Właśnie nie dostałem żadnej informacji powiedział, że jego gotowe a ja na rozpiskę w domu popatrzyłem ani słowem nie powiedział, że cos nie wyszło. Nie uszkodze tak opon?
Gość89705

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sezon urlopowy w pełni - nie spiesz się na wakacje!
    Rozpoczął się sezon urlopowy, co oznacza, że Polacy będą pokonywać często setki kilometrów w swoich autach, aby dotrzeć na upragniony wypoczynek. Podczas długich podróży, zwłaszcza w okresie letnim łatwo o zmęczenie, ...
    Skoda Kodiaq 4x4 dojechała na metę Rajdu Dakar
    W stawce samochodów, które wyruszyły na trasę tegorocznej, 40. edycji kultowego Rajdu Dakar pojawiła się ŠKODA KODIAQ. SUV pokonał liczącą prawie 10 000 km trasę wiodącą po pustyniach i bezdrożach Ameryki ...