Czy te parametry ustawienia zbieżności samochodu są dobre?

23 Maj 2023, 15:46

Dzień dobry dziś byłem zrobić zbieżność samochodu i dostałem taka rozpiskę. Czy koło tylne prawe jest okej? Nie powinno być na zielono wszystko?

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Gość89705

23 Maj 2023, 16:04

A jaką dostałeś informację na temat tych parametrów z tylnego prawego koła które nie mieszczą się w normie? W Bravo jak i w Stilo problemem mogą być tuleje metalowo gumowe tylnej belki. Zużyta tuleja nie koniecznie będzie generować jakieś dźwięki, a może być na tyle zdeformowana, że regulacji nie starczy żeby to zniwelować.
Beks
Nowicjusz

23 Maj 2023, 16:57

Właśnie nie dostałem żadnej informacji powiedział, że jego gotowe a ja na rozpiskę w domu popatrzyłem ani słowem nie powiedział, że cos nie wyszło. Nie uszkodze tak opon?
Gość89705

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Lexus FLV
    Koncepcyjny pojazd FLV Toyota i Lexus pokazały światu w połowie lat 90. Samochód najpierw zadebiutował ze znaczkiem Toyoty na Tokyo Motor Show 1995. Następnie jako Lexus został zaprezentowany w USA na North American ...