Zapalam silnik i słyszę szum na biegu jałowym. Po wciśnięciu sprzęgła szum ustaje.
Pytanko jest takie:
1.Czy to skrzynia czy sprzęgło - widziałem 2 rodzaje odpowiedzi a mechanikiem nie jestem więc pytam o poradę
Na logikę pasuje mi skrzynia, gdyż sprzęgło rozłącza ale proszę o potwierdzenie.
2.Które łożysko padło - ile czasu można z padniętym jeżdzić i czym to grozi.
To skrzynia tak szumi najpierw sprawdź poziom oleju.Nie wiem jakie to auto ale łożyska i części do skrzyni są drogie i trudne do dostania.Nieraz wychodzi taniej kupić używaną niż naprawiać starą zwłaszcza o dużym przebiegu.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
10 samochodów, które powinny stać się kabrioletami Są cięższe, bardziej skomplikowane i wymagają dodatkowej pielęgnacji. Ale odwdzięczają się stylem i bardziej bezpośrednimi wrażeniami z jazdy. Kabriolety mają coś w sobie. Jednak ich opracowanie jest dla producentów ...
czy to znaczy że ktoś nie oszczędzał tego samochodu czy Rover ma słabą skrzynie?troche dziwi fakt ze ma 100 000 przeturlane i juz po łożyskach.a moze ktoś pokombinował i cofnął licznik?co wy na to??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.