Czy tylko dla mnie to jest żałosne?

21 Sty 2022, 21:44

Przed chwilą byłem w biedronce. Z reguły wieczorami się tam nie wybieram ale dzisiaj był wyjątek. Kurde co tam się odwalało na parkingu... jakieś gnojki, dwóch chłopów i laska w zgruzowanym 206 z dziurawym tłumikiem łażą po całym parkingu, chodzą jakby arbuzy pod pachami mieli, udają gangsterów. Potem jak odjechali to z daleka było ten złom słychać bo dziurawy wydech. Kawałek dalej inna banda, E36 w kompocie po wieś tuningu i stara Mazda, również stoją jak gangsterzy i się zachowywali jakby chcieli komuś spuścić wpier**l. Kolejni driftują po śniegu na ręcznym Alfą 147. Myślałem, że nie powstrzymam śmiechu. Jeżdżą starymi złomami wartymi 4 tysiące, bo na lepsze ich nie stać, a zachowują się jak mafiozi w czarnych S-klasach. Czy to nie jest żałosne i komiczne według Was? Gdyby mi ktoś tak kazał się zachowywać, to bym ze wstydu się zapadł pod ziemię chyba.
szymon55
Nowicjusz

Auto: Skoda Octavia III
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

21 Sty 2022, 22:04

Młodość ma swoje prawa, moje pokolenie ruszało z piskiem i driftowało maluchami :lol: :lol: :lol:
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

22 Sty 2022, 13:03

yeti65 napisał(a):driftowało maluchami
Dokładnie :) czasem trafił się Fiat 125P i tu już trzeba było się mieć na baczności jak się nie wrzuciło do bagażnika worka lub dwóch cementu :naughty:

@szymon55 dzisiaj takie sytuacje to rzadkość bo większość młodych siedzi przed ekranami... dlatego wzbudziło to Twoje zainteresowanie.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wyposażenie i BMW ConnectedDrive w BMW ActiveHybrid 3
    Wysokiej jakości wyposażenie standardowe, z dwustrefową automatyczną klimatyzacją działającą także przy wyłączonym silniku oraz opcjonalnym systemem nawigacyjnym Professional. Liczne, ekskluzywne systemy wspomagania kierowcy ...
    Kupuję samochód - gdzie rozglądać się za autami?
    Zastanawiasz się nad zakupem samochodu? Na pewno jest to dość stresująca chwila, patrząc szczególnie na fakt, iż nowości nie brakuje. Im więcej posiadamy pieniędzy, tym większy zakres możliwości mamy do wyboru. Niezależnie ...