DACIA LOGAN MCV

07 Lip 2008, 17:39

Może nie jestem na właściwej stronie ale jednak spróbuję poprosić o pomoc. Na wstępie wiem jaki stosunek do tego auta ma większość populacji ale mimo wszystko mój chłopak zdecydował się posiąść ten samochód i jest tym bardzo podekscytowany. Dlatego piszę, ponieważ potrzebuję porady ze strony osób, które mają o tym jakieś pojęcie tzn. pojęcie o przydatnych akcesoriach, bajeranckich gadżetach lub czymś w tym stylu co sprawi samochód bardziej atrakcyjny nie koniecznie od zewnątrz ale i od wewnątrz. Można się domyślić, że chcę zrobić prezent. Zatem ja myślałam o ramce na tablice rejestracyjną z wyświetlaczem LED... co jeszcze: gałkę? nie wiem czy zdecydowałby się wymienić. To napisze ktoś coś jakiś ciekawy pomysł???? :oops: :idea: :?:
Dagmara
Nowicjusz

24 Lip 2008, 16:38

Jest już trochę późno na odpowiedź, ale zaryzykuję.

Po pierwsze to nie wszyscy mają taki negatywny stosunek do Dacii. Sprzedaje się świetnie i pewnie nie jeden koncern żałuje, że sam nie wpadł na ten pomysł.

Po drugie jeśli już, to tylko jakiś gadżet do wnętrza... Ten samochód nie jest wdzięcznym obiektem do upiększania go diodami, itp. Jeśli już musiałby to być pakiet podobny do tego. Nie radziłbym zmieniać niczego w wyglądzie zewnętrznym.
Polska młodzież driftuje polskimi samochodami
polakko
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa