Diesel czy benzyna, tanie w utrzymaniu do 13tys.

16 Lis 2011, 22:09

Proponuję focusa

[link do oferty na Allegro wygasł]
"Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców"-Colin McRae
cramp12
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 2
Auto: ford mondeo 2.0 tdci 130km
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

17 Lis 2011, 21:29

Dzięki za propozycje. Chciałbym jeszcze abyście się wypowiedzieli na temat czy kupować teraz, zaraz po nowym roku czy może dopiero na wiosnę. Jest w tym jakaś różnica czy bez znaczenia?
Bruksel
Nowicjusz

18 Lis 2011, 00:02

nie ma różnicy czy ty będziesz pierwszy czy drugi w dowodzie rej., zniżki OC dostaniesz też te co ma ojciec w obu przypadkach
tktktk6
Nowicjusz

Auto: mercedes

20 Lis 2011, 01:03

NIe oszukujmy sie. Żadne auto teraz dla nikogo nie jest ekonomiczne z tymi cenami paliwa. Ale z tych najoszczedniejszych silników Golfa IV to moim zdaniem jest 1.9SDI 68KM :( i 1.9TDI 90KM :). Palą mniej wiecej to samo paliwka. Tyle że musisz pamietać tylko żeby turbiny nie zajechać odrazu i nie gasić go itp. Ja mam takiego golfa w 1.9TDI 90KM w kombi i jestem bardzo zadowoony z niego. Wyprzedzić sie da spokojnie na trasie. Spalanie przy rozsądnej jezdzie koło niecałych 6l/100km w mieście i poniżej 5l/100km na trasie. Przy tym masz tanie i wszędzie dostępne cześci.
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept serii 6 Coupé 2010
    BMW Concept serii 6 Coupé to sportowy samochód dla koneserów piękna, którzy cenią luksus i przełomowe technologie. Koncept symbolizuje pasję zespołu projektantów BMW, znajdującą odzwierciedlenie ...