Dobry tani bus

10 Sty 2015, 19:59

Z warzywniaka 2 lata temu sprzedali z 91r za 3.5k.. Sprawny, do poprawek blacharskich, ogólnie zdrowy.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

10 Sty 2015, 20:02

Ale tu mówisz pewnie o blaszaku, a autor tematu potrzebuję T4, które ma siedzenia.
pkc
Zaawansowany

Prawo jazdy: 10 08 2004
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E36 Audi A4 B8
Silnik: 328i 2.0TFSI

10 Sty 2015, 20:33

6 osobowy był..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

11 Sty 2015, 00:11

Akurat to prawda,T4 w tym budżecie nie wróży nic dobrego. Wogóle autor tematu olał temat..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Sty 2015, 01:21

Barol napisał(a):Wogóle autor tematu olał temat..

Tak naprawdę to jest następny temat zakładany przez dziecko mające zwidy :shock:

Ktoś chce kupic do wyjazdu za granicę busa za 4k a Wy tak wypisujecie że to czy tamto czy sramto...
A prawda jest taka że podając jakiekolwiek propozycje robicie dziecku kuku a jeżeli dziecko kupi takiego śmiecia to będzie większe kuku ...

Piszę tak bo można się kłócić czy zakup Lanosa palącego jak czołg jest opłacalny ale doradzanie busa za taka kasę jest całkowitym mijaniem się z prawdą.

Posiadam/posiadałem różne dostawcze wynalazki i nie wyobrażam sobie sprzedaży za 4k auta które normalnie jedzie nawet ostatnio pozbywałem się Mercedesa z 83r 409 do jazdy to w ciągu jednego dnia sprzedałem go za 7k... mam jeszcze LTka35 92r. zrobienie hebli, wahaczy, oleje filtry czyli to co się zużywa wydałem 3k a Wy prawicie jakieś herezje o zakupie czegoś busowatego do jazdy i to zagranicę :x

A ciekawe czy ktoś z Was dyskutował z policjantem np: w CH na temat stanu auta... wycieczka takim syfem może kosztować w CH więcej niż przelot najdroższymi liniami lotniczymi.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Design of the Year - nagroda dla SKODY Octavia
    "Nagroda "Design of the Year" to wielki zaszczyt dla SKODY i ogromne wyróżnienie dla całego naszego zespołu. Nowa Octavia jest klasą sama w sobie pod każdym względem. Jej doskonałe proporcje, czyste i ostre linie nadwozia ...