31 Maj 2010, 22:32
Nie chce mi sie pisać poraz drugi to tylko skopiuje z tematu który od wczoraj jest na forum.
Ja bym Ci polecił Iveco (chodzi mi o takie coś [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ) ojciec takim śmiga na codzień w robocie i sobie chwali,ja też troche nim jeżdziłem i jak dla mnie jeżdzi sie bardzo dobrze jak na auto dostawcze.Auto codziennie od poniedziałku do piątku i czasami w sobote jest w trasie (śmiga po całym śląsku,troche opolskiego i małopolski).Obecnie ma nalatane grubo ponad 260tys.km (2004r) i dalej jeżdzi.Ostatnio było w nim wymieniane całe zawieszenie,płyny,filtry,olej i coś tam jeszcze i ojciec mi mówił że koszt to jakiś 1600zł był a więc nie tak żle jeszcze.Auto jest na prawo jazdy kat.B (DMC 3490kg) i jeżdzi z rurami PCV i wyposażeniem sanitarnym łazienek a więc ma lekko ale czasami wozi też meble i inne duperele to jest ładowane ile wlezie i mimo to też dzielnie śmiga.Także ja to autko moge Ci śmiało polecić.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.