Witam mam problem dotyczący dymu unoszacego sie z wentylavji poniewaz jesli wlacze ja zaczyna sie z niej dymic i strasznie smierdzi spalenizna ... wczesniej normalnie dzialala a podczas podrozy w pewnym momencie zaczela dymin. z gory dzieki za pomoc. moje auto to Mercedes klasy a 160, 1,7disel 1999r
jest to zapach tak jakby slodki ale palacy w oczy ... podobny do zapachu spalin. a niedawno zauwazylem ze przestal mi dzialac 4 stopien nawiewu wiec mam tylko 3 i juz nie smierdzi wiec chyba sie kabel spalil ... a wy jak myslicie ?>
Czerwiec jednym z najbardziej niebezpiecznych miesięcy Czerwiec od wielu lat jest w statystykach policji miesiącem o największej liczbie wypadków. W zeszłym roku odnotowano 2349 zdarzeń, w których życie straciło 190 osób, a 2762 zostało rannych. Na drogach ...
10 lat gwarancji na baterie samochodów hybrydowych Toyoty Toyota wprowadza specjalny program serwisowy, pozwalający przedłużyć ochronę gwarancyjną dla nowych i dotychczasowych posiadaczy pojazdów hybrydowych marki Toyota, wyposażonych w akumulatory niklowo-wodorkowe (NiMH) ...
tzn nagler sie wszystko uspokoilo a pozneij prawdopodobnie spalil sie 4 stopien nawiewu poniewaz wogole mi nie chodzi tylko od 1-3 wiec chyba musze cos innego wymienic co wy na to ??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.