Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tomek70 napisał(a):Jest to wynik realny, jesli mocno cisnie to auto. Ja kiedyś w lato w mieście do 14 litrów doszedłem gdy jeździłem zrywnie. W zimę 13 to wynik normalny u mnie. Wiadomo moje auto duzo cięższe ale jak sie ktoś stara to da radę 15 l
Avenged napisał(a):Jeżeli przy spokojnej jeździe takie 2.8 miało by spalać 15 litrów, 20 przy dynamicznej no to trochę to dużo nawet na auto, które nie będzie eksploatowane codziennie .. (chodzi o spalanie średnie w miescie)
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Avenged napisał(a):spodobał mi się lexus is200, solidne fajne autko, ale niestety praktycznie tylko wersje 2.0 155 KM osiągalne u nas
Avenged napisał(a):jednak to trochę mało.. z częściami może być sajgon - większość pewnie od is200 podejdzie, ale część pewnie trzeba będzie sprowadzać.
Z drugiej strony te auta opisują jako praktycznie bezawaryjne ;]..
Avenged napisał(a):A skąd wiesz że jest po dzwonie?
Avenged napisał(a):Ten niebieski wygląda interesująco, ale no właśnie automat... ogólnie wygodnie mi się jeździ automatami (miałem parę razy okazję jeździć) i pewnie jak będę zakładać rodzinę to może pomyślę o automacie ale jednak póki co wolałbym manual.. więcej zabawy zwłaszcza z autem RWD..
no i pewnie będę podnosić z czasem moc autka)
jiGsaw napisał(a):Twój budżet nie starczy nawet na fajne E46 330Ci...