12 Mar 2012, 12:19
nie różnią się jako silniki niczym , jedynie osprzęt , 150 konna wersja ma bardzo mała turbawkę k3
ale i z niej wyciśniesz te 180 koni . mazdę rx8 odradzam mimo iż to świetne auto
bmw e46 320d odradzam , gdyż m47n to rozpad od nowości , pekające wały , wpadajace klapki , nie trzymanie mocy , głęboko mam takie auta ,,,
swoją drogą jeżdziłem mazda rx8 i wcale nie mogę powiedzieć żeby jakoś specjalnie ustępowała pod względem miejsca audi a4 do tyłu wsiada się lepiej niż do a4 , miejsca wcale nie jest mniej we 2 to można sie niezle rozkładać . jezdzi się z tym silnikiem jak motocyklem , 9 tysięcy i odpala się buzzer , bagażnik masz spory , z danych katalogowych jeszcze da się nieco urwać , prowadzenie wyśmienite , ale to nie auto do 25 kafli , za te kase najlepsze zdaje sie być toledo 1.8 T lub bora , bo a4 to juz wielowahacz . a mazda ori jest jedynie z kierownicą po prawej
ja za te pieniądze gdybym robił trasy kupiłbym bmw e46 3.0d i zrobił program , spalanie wcale nie jest wysokie a diesel r6 pracuje jak benzyna na jałowym i ciągnie wyśmienicie