Kupiłem fabie jak w temacie. I nie mam klapki do zamykania schowka z przodu. Właściciel mi powiedział że takiego kupił. Oglądałem to niby nie ma nigdzie gdzie można byłoby to zamontować. To ta wersja miałaby taką dziurę z przodu?! Można to jakoś zamaskować? Bo dziwnie to wygląda... :-/
Tak jak niżej tyle że bez drzwiczek...
patroy napisał(a):Wszystkie fabie które widziałem miały schowek, ale to chyba łatwo zauważyć, może jakieś miejsce po zawiasach itp?
Niestety nie ma nic co by wskazywało na uszkodzenie drzwiczek. Nie mam też zapalniczki skąd najprościej poprowadzić zasilanie do zapalniczki. Zapalniczka ma 3 wejścia.
Drogi bardziej bezpieczne dzięki innowacjom w motoryzacji Przez ostatnich 35 lat liczba ofiar śmiertelnych wypadków drogowych zmniejszyła się o 80%. Stało się to m.in. dzięki regulacjom prawnym oraz upowszechnieniu takich innowacji jak udoskonalone pasy bezpieczeństwa czy ...
Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.