Witam . Chciałem tutaj głównie podziękować użytkownikowi o nicku "Krzychu" który po postem w którym prosiłem o pomoc w wybraniu autka znalazł i podesłał link do tego Fiacika. Kupiłem prawie za bezcen bo z 1200 zł zbiłem do 1000 zł . Co do stanu strasznie dziwne . Silniczek 1.4 benzyna. Za takie pieniądze zdrowe progi i nadkola jedynie gdzie znalazłem rdzę do pod tylnią szybą małe ogniska które można łatwo zakryć zaprawką . Podłoga też ani dziurki w strasznie dobrym stanie samochód jeżeli chodzi o spód i blachę . W środku też ładny, zadbany, czysty radio w miarę jakie takie działające skrzynia, światła nawiewy, głośniki reszta pierdołek raczej wszystko sprawne. Jedyne co miałem w nim do roboty to wymiana uszczelki i korka miski olejowej także cała miska była do zdjęcia bo coś tam troszkę ciekło i było mokrawo . Oleju też miał malutko prawie suchy bagnet kiedy wyjmowany także olej też kupiony i dolany . Została mi tylko wstawienie tylnego pióra wycieraczki i wszystko będzie gitarka . Autko kupiłem z przebiegiem 199 tys km zrobiłem nim dotychczas 400 km i jak narazie śmiga bez zarzutów . Podsumowując jestem bardzo szczęśliwy że zasiągnęłem po porade na to forum . Auto nie było z mojego miasta i kiedy Krzychu je podesłał pierwszy raz widziałem je na olx . Jestem zadowolony z zakupu myślę że autko mi posłuży . Zapomniałem dodać że w cenie jeszcze przegląd na cały rok i ubezpieczenie na pół roku . Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam Krzycha bez którego ten Fiacik z którego jestem zadowolony nie był by moim pierwszym autkiem
Bardzo się cieszę, że mogłem pomóc. Auto po zdjęciach wygląda bardzo ładnie jak na sztukę za 1000 zł Do tego jak mówisz, że ma mało rdzy i silnik w miarę dobrze chodzi to na pewno trochę ci posłuży Gratuluję jeszcze raz No i szerokości kolego
Ładna bryka myślę że to był dobry wybór, ja kupiłem opel corsę 1,2 za 1150 zł wszystko ładnie śmiga przez 5 miesięcy użytkowania padła mi pompa paliwa ale co tam za 20 zł na złomie załatwiłem
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
[SUV-C] ASX 1,8 / Qashqai I 1,5 / 3008 I 1,6 / Grand Vitara II 1,9 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV lub crossover segmentu C - silnik diesla o mocy ok. 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2010 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Mitsubishi ASX 1,8 DiD - 116KM ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.