Fiat Uno

27 Kwi 2010, 17:54

Koledzy,prosiłbym Was o opinie tego Uniacza
[link do oferty na Allegro wygasł]
czy oferta warta zainteresowania czy nie.Moim okiem za drugie tyle kasy auto można zrobić na stan dobry :mrgreen:
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

27 Kwi 2010, 19:39

Nie wygląda najgorzej :mrgreen: rdzy wcale nie ma tak dużo... siostra miała parę latek uniacza i do dziś miło go wspomina, także myślę, że można się zakręcić koło niego, tylko trzeba by się mu mocno przyjrzeć :smile:
klajster
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: pomorskie

27 Kwi 2010, 20:32

Warto się zakręcić bynajmniej jak jest z tego samego miasta co Ty. Za tą cenę cudów się nie spodziewaj. Przyjrzyj się tej podłodze i progom, jeżeli nie jest to jakoś rozległe to warto brać, ceny napraw nie są jakoieś kolosalne, wiem z własnego doświadczenia też mam uno tyle ze z 2001 r. Wspomniany wczesniej egzemplarz jest wersją gaźnikową, także musisz się oswoić z nowiną, że będzie wymagał regulacji. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to pisz tu lub na PW. Na temat wypadkowości nie będę się wypowiadał bo za taką cenę ważne że jeździ i trzyma się "kupy".
marcinc6
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

27 Kwi 2010, 20:42

Hehe ja narazie nie szukam autka tylko kumpel ale zobaczymy co to jest,z tego co wiem to napisał już do gościa i jak znajdzie troche czasu to jedziemy oglądać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nocne przymrozki to zmora kierowców
    Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...
    Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena?
    Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...