Zakopcie toporek zanim nie stal się toporem
Na koniec spamowania ze swojej strony proponuję moim śladem pójść teraz do lodówki po ...
Zastanówmy się jak autorowi pomóc w naprowadzeniu na jak najlepszy wybór!
przecież chłopak chciał się czegoś dowiedzieć.
Co do moich opinii o Focusie I,to akurat mój brat ma takiego kopę lat. Kupił z przebiegiem koło 50 tys jak 3 latka od pierwszego właściciela,który brał go nowego w salonie w PL. Jest to rocznik 2000 ,5 d ale silnik 1,4-16V i 75 KM. Auto na dzień dzisiejszy ma ok 115 tys przebiegu zaledwie. Przydałoby się więcej mocy ale i tak nie ma co narzekać,bo muł totalny to nie jest. Świetnie trzyma się drogi i pali w cyklu miejskim (u nas to Poznań) max 8,7l. Latem to 7,5 ,a na trasie mi spalił jak go kiedyś pożyczyłem 5,8l (trasa Poznań-Bydgoszcz-Opole Bydgoszcz-Poznań czyli koło 1000km więc wiarygodne w 4 dorosłe osoby). Zagazować to bym go nie gazował zer względu na ceramiczne elementy-gniazda w głowicy. Co do blachy,to wyprawki robił już drugi raz ale to naprawdę mikro wyprawki na klapie i drzwiach. Auto się nie psuje. Naprawdę ma niewielki przebieg ale awaryjność ,to takiego czegoś nie ma. Raz puścił suchy lut przy skrzynce bezpieczników i to wszystko.