Witam, mam taki pasek na dachu i nie wiem co się z tym dzieję. Czy to schodzi lakier czy folia. Dach od początku jest szklany. Od środka jak sie patrzy to niby jakaś folia czy coś w tym stylu jest. Dodaję zdjęcia jak to wygląda od zewnątrz i od wewnątrz
szczerze mówiąc pierwszy raz coś takiego widzę, możesz nakleić czarny pasek na miejsce gdzie jest to widoczne, folia do oklejania szyb też może zdać egzamin
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dziwnie to wygląda tak jak by ktoś szorował to szczotką. To pierwsze zdjęcie pokazuje tą szybę od środka? @Kao folia musiała by iść od środka więc raczej odpada bo nie przykleisz jej od samego rantu. Mnie się wydaje że rozwarstwia się ta szyba od przodu i stąd taki efekt jak patrzymy od góry. Jedyny sposób na zamaskowanie tego to pewnie przyklejenie jakiegoś paska od góry co pewnie będzie kiepsko wyglądało.
Skrobaczka do szyb samochodowych Skrobaczka do szyb to narzędzie niezbędne dla każdego kierowcy, który zimą, podczas mrozów parkuje swoje auto na zewnątrz. Przydatna jest także zmiotka, a dla mniej cierpliwych odmrażacz lub mata antyszronowa ...
Najpopularniejsze marki premium w Stanach Zjednoczonych Wiemy już, którzy producenci z segmentu premium cieszyli się największym uznaniem Amerykanów w trudnym 2020 roku. Rywalizacja w czołówce była bardzo zacięta, a różnice w sprzedaży okazały się minimalne. ...
Jak będzie przyklejona na kawałku to jej rant po pewnym czasie zacznie sie odklejać. Widziałem takie rzeczy i jak nie były przyklejone po całości od zewnątrz to szybko ulegały degradacji przez wpływ czynników zewnętrznych.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.