Andrew ja to odczytuje inaczej, chodziło mu raczej o duży ekran a nie samą funkcję nawigacji chodź w pełni się zgadzam z Twoją wypowiedzią
Insignia według mnie to totalnie ''przereklamowane'' auto są dużo lepsze auta w tej cenie jak wymieniony przez Ciebie Mondeo. W insigni nawet sam ekran doprowadza do szału, niby ikonki duże i czytelne ale trzeba kliknąć w nią z 500 razy żeby coś załapało
![Zmieszany :?]()
Idzie wypadek spowodować bo skupiasz się żeby trafić w odpowiednie miejsce żeby zmienić stacje, takie głupie rzeczy wnerwiają.... nawet nie wiem ile czasu spędziłem nad fotelem kierowcy aby się nieodsuwał lub dosuwał jak wsiadam do auta, przekroczyło to moją cierpliwość i nie dałem rady ogarnąć
![Kwaśna mina :/]()
Skrzynia automat tragedia, prowadzenie też słabo wypada, zawias głośny, duże spalanie nie nie nie i jeszcze raz nie
![Nie :no:]()
Golfa warto rozpatrzeć z silnikiem 1.6tdi, ekonomiczny, podatny na zwiększenie mocy, zadowalające osiągi jak na swoją pojemność. Nie wiem jak z miejscem czy Ci wystarczy bo jest dużo mniej niż w mondeo czy insigni jak i w środku tak i w bagażniku. Freemonta już dasz rade ustrzelić raczej, polecam 2.0 170 konne i tak jak w przypadku insigni zasięgać info czy została wyeliminowana wada fabryczna. Musisz pamiętać że to fiat, wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Tak jak w przypadku insigni zawieszenie bardzo głośne plus słabe wyciszenie i możne drażnić ale każdy ma inne wymagania, jeden jezdzi Dacią i mu jest super a inny ma S klasę i mu jeszcze czegoś brakuje