Mam pytanie co do tych aut mam 10 tys do wydania i mysle ktore z nich wybrac jedzilem oby dwoma i nie widze wiekszej roznicy dlatego pisze interesuja mnie silniki benzynowe 1.6 bo chce zalozyc w najblizszym czasie gaz prosze o rade ktore z nich wybrac ktory bardziej sie opalaca z gory dzieki .
Astre znajdziesz mniej sfatygowana i mozliwe ze z pełna historia moze nawet od 1szego własciciela, pozatym do dobre autko, co do Golfa to w 90% jest to szrot z zagranicy ktory sprowadzaja handlarze, jakies rodzynki tez sie zdarzaja ale to juz konkretne pieniadze kosztuje, ja wybrałbym astre.
I Golfa i Astre ciężko będzie znaleźć bo są to samochody bardzo popularne na rynku wtórnym. Jak silnik 1.6 i 100KM plus lpg, to zdecydowanie lepszy będzie do tego Golf 1.6 8v. Astra najlpeiej śmiga na gazie z 1.6 8v 75KM, a z resztą różnie bywa.
Prestiżowa nagroda dla lotniskowej strefy Lexusa W ubiegłym roku na brukselskim lotnisku powstało wyjątkowe miejsce - The Loft by Brussels Airlines and Lexus. Ta spokojna przystań dla strudzonych podróżnych otrzymała właśnie tytuł najlepszej lotniskowej strefy lounge ...
chyba zartujesz, bez problemu mozna znalezc astre II pochodzenia krajowego, a wtedy nie problem sprawdzic historie w porównaniu do szrotu zwanego golf 4
Jeśli znajdziesz astre krajową i będzie taka jak sie nalezy to się nie zastanawiaj tylko bierz.Golfa będzie ci cięzej znalez ale jak poszukasz napewno się uda:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.