GUCIO93 VT

20 Lip 2007, 12:35

virtual tuning FORD FOCUS ST

OPEL ZAFIRA OPC
gucio93
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siemianowice Sląskie

20 Lip 2007, 18:09

Fajnie wyszła zmiana koloru... i felgi... nie wyróżniają się zbytnio.... może coś jeszcze?
DFireCrow

20 Lip 2007, 21:38

DOBRA TO O ZAFIRZE A CO MYśLICIE O FOCUSIE
gucio93
Nowicjusz
Awatar użytkownika

21 Lip 2007, 00:44

Ej, a kto powiedział że ja to tylko o Zafirce? To było o obu... Zrób coś naprawdę... hm... jak to określić.... naprawdę eksperymentalnego! Tylko nie eksperymentuj proszę z karetką.... :lol: ani policyjnym Polonezem :lol: aha, i te fele w Focusie wyglądają trochę płasko, ale da się przeżyć...
DFireCrow

21 Lip 2007, 09:16

to jest mój pierwszy virtual tuning ale dzięki jeszcze popracuje nad tymi autami

-----------------------------------------------------------------------------------------
SUBARU IMPREZA WRX STI 2006 2.5 BOXER 350 KM NA FOREVER !!!!!!!!!!!!!!
gucio93
Nowicjusz
Awatar użytkownika

03 Sie 2007, 12:01

a co myślicie o tym bmw e 30 325 i touring

modyfikejszyns :

zmiana koloru :miedziany perła
alu felgi : oz racing
ciemne szyby folia 100
naklejka na dołąch drzwi (flame 14)
tylne lampy lexus look
włączone przednie światła
dokładka na przednim zderzaku
obniżone zawieszenie o 7cm
gucio93
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Skoda i 35 lat prototypu Furgonet
    Początek lat 80. to prawdziwy wysyp niewielkich konstrukcji o charakterze użytkowym, opartych o technikę popularnych modeli aut kompaktowych, a nawet miejskich. Budowa takiej odmiany już nie obniżała prestiżu wersji podstawowej, ...

03 Sie 2007, 17:30

no jak na początkującego to może byc, ale jak wklejasz felgi to pamiętaj o hamulcach, bo widac tylko czarna odchłań :wink:
MarioNH
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków NH

03 Sie 2007, 19:27

dzięki za rade poprawie to i wrzuce
gucio93
Nowicjusz
Awatar użytkownika

16 Sie 2007, 20:05

I zje....ś. NIepotrzebnie włączałeś światła i te sztuczne w dodatku niedopracowane felgi.Listw bocznych trzeba było się pozbyć, a nie zamalowywać je. Przyciemnienie szyb też wygląda kiepsko. Podczas obniżania auta woda nie powinna się znaleźć pod samochodem.Jest to twój nagorszy projekt powiem szczerze.

Już komentowałem tą pracę na forum gucia wiec poprostu sopiowałem post.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D