Witam,
nie znalazłem bardziej odpowiedniego działu niż ten, jeśli jest zły proszę o przeniesienie...
A więc posiadam Skode Octavie I 2001 rok, mam zamiar zamontować hak. W salonie Skody za montaż i hak chcą 1500zł (troche przesada z tą cena dla mnie).
Podobno Unia Europejska wprowadziła przepis ze musi być odpinany, czy musi???
Czy ktoś zna jakiś warsztat w woj. Opolskim, ewentualnie skraje Ślaskiego, gdzie montują haki? (nie koniecznie oryginalne z Skody i też nie jakieś tandetne).
Nie musi byc zdejmowany.
Ale chyba lepie taki kupic Zawsze mozna zdjac.
A jak masz troche wiedzy technicznej ,czas i miejsce to smialo mozesz sam zalozyc.
Pamietaj tylko aby sruby mocujace mialy twadosc conajmniej 10,2 Nm.
Ja myślę,że jednak takie rzeczy należy zlecać tym ,którzy zajmują się tym na codzień ,doradzą fachowo,pomogą dobrać odpowiedni hak,tak tylko zdejmowany.Koszty myślę,że będą znacząco mniejsze niz w tym salonie.
W autoryzowanych warsztatach zawsze jest o wiele drożej. Teraz zazwyczaj zakładają tylko zdejmowane ale ja tam wole mieć hak na stałe zawsze to solidniejsze jest i jak ktoś nie wyhamuje to najpierw nadzieje się na hak
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Luxury Sedans, Midsized - Audi A6 Czasopismo "Consumer Reports" ogłosiło Audi A6 najlepszym samochodem w kategorii luksusowych sedanów średniej wielkości - "Luxury Sedans, Midsized". Redakcja magazynu oceniała właściwości jezdne, jakość wnętrza, zużycie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.