Hej, jest jakaś strona na której mogę wykupić dostęp do historii serwisowej ASO Mazdy po vinie? Dzwoniłem do najbliższego to powiedzieli ze udostępniają tylko przy wykupie przeglądu za 450plns chciałem sprawdzić akcje serwisowa i co było robione bo obecny wlasciciel nie wie nic o aucie bo ma go 2 miesiące
Hej. W mazdzie może nie być za dużo informacji z ASO ale warto sprawdzić, szczególnie że na necie można kupić taką historię za 29-49zł. Wpisz w google "historia serwisowa VIN mazda" i masz do wyboru
Nissan 370Z Nismo: najbardziej sportowy z ulicznych modeli Z Drugi model w nowej europejskiej gamie Nissana Nismo. Ambitne plany Nissana dotyczące nowej, ekscytującej gamy Nismo zaprezentowane zostaną w Genewie, gdzie publicznie zadebiutuje nowy model 370Z Nismo. Najbardziej sportowy ...
Nie obsługuj nawigacji w czasie jazdy! Nawigacja satelitarna ułatwia życie rzeszy kierowców, pozwalając bez problemu poruszać się po nieznanych rejonach. Z drugiej strony korzystanie z takiego sprzętu w czasie jazdy może być przyczyną zagrożenia na drodze. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.