Honda crv 2001 rok

14 Wrz 2008, 21:48

mam pytanko jaką maksymalną predkosc powinna osiągnąc honda crv z2001 roku 2000 pojemnosc bo ja jechalem 180 km i to byl koniec :cry:
kolowrotek
Nowicjusz

14 Wrz 2008, 23:02

Według informacji w internecie prędkość tego auta to 177km/h :) w tym silniku
http://www.motoforum.pl/335/crv.html
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

15 Wrz 2008, 18:13

czyli moje autko nie odbiega od normy spalanie faktycznie przy spokojnej jezdzie wmiescie 12 litrów po za miastem wiadomo ze powoli jezdzic nie bedziemy czyli tez dobrze ponad 10 litrów pali ale i tak jestem zadowolony z tego autka
kolowrotek
Nowicjusz

15 Wrz 2008, 19:42

i bdb :) polecamy sie na przyszłość ;d
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

28 Sie 2010, 16:55

Również upalam CRVkę, fakt szybciej niż 180 nie da rady ale jak na tak cieżkie auto to wystarczająco.
Teraz zastanawiam sie nad LPG co wy na to??
preemcoo
Nowicjusz

Miejscowość: Łęknica

28 Sie 2010, 17:34

Gdzie wy w PL jeżdzicie te 180 ?
Jak dużo jeździsz to oczywiście że warto zakładać LPG.
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Które kontrolki w samochodzie zwiastują problemy?
    Kontrolki znajdujące się na desce rozdzielczej samochodu mogą pełnić funkcje ostrzegawcze, informacyjne i alarmujące. W przypadku większości z nich wiadomo, co należy zrobić w momencie, gdy się zaświecą. Zdarzają się jednak ...

29 Sie 2010, 03:56

No w Pl to nie bardzo jest gdzie rozwijac takie predkosci, mam ten przywilej mieszkac w niemczech i niezaluje sobie na autostradach.
A co do LPG to jak sie zachowuje silnik, czy gaz nie jest dla niego killerem??
preemcoo
Nowicjusz

Miejscowość: Łęknica