Witam, Mam mały problem, nie mogę włączyć z powrotem VDC cały czas pisę off i slip. Po wyłączeniu akumulatora slip nie pali, ale za jakiś czas wraca. Słyszałem że można jakoś sk Bardzo proszę po już głowa mi boli od tego tematu.
mkossystem napisał(a):DC cały czas pisę off i slip
Świecące razem kontrolki VDC i SLIP oznaczają, że VDC działa w trybie awaryjnym.
Sprawdziłeś tarcze i klocki czy czasem nie czas już na wymianę? Pamiętam że ten komunikat pokazywał się właśnie jak klocki wymagały wymiany i nie dało się go skasować bo wracał po chwili.
Warto sprawdzić poziom płynu hamulcowego oraz przewody czujników od ABSu.
Dziecko w samochodzie – uwaga na skutki przegrzania w zimie! Ujemne temperatury i pozostawiony na parkingu samochód nie są najbardziej ulubionym przez kierowców zestawieniem. Oszronione szyby przez które nic nie widać i wyziębione wnętrze sprawiają, że kierowcy ...
Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.