Moze niektorym wydac sie to smieszne ale nie mam pojecia jak wymienic zarowke w aucie. Zdjelem wieko odlaczylem przewod od zarowki ( dot. H1 tzw. swiatel dlugich ) ale nie moge jej wyciagnac :/ nie da sie ani jej jakos odkrecic ani wyciagnac ot tak. Problem dotyczy Opla Vectry B.
Z gory dziekuje za odpowiedz
Prawdopodobnie żarówka jest na wcisk, musisz ją usunąć na siłę, uważaj abyś jej nie stłukł. Jak się stłucze to pozostaje drobny śrubokręcik i podważanie, dłubanie. Powodzenia.
Tym co robią to na siłe , to bym łapy poucinał Żarówka jest jest dociskana do oprawy specjalną sprężyną . Trzeba ją najpierw odpiąć , a żarówka sama wypadnie .
bonifacy napisał(a):Tym co robią to na siłe , to bym łapy poucinał Żarówka jest jest dociskana do oprawy specjalną sprężyną . Trzeba ją najpierw odpiąć , a żarówka sama wypadnie .
No to fajnie, że u Ciebie tak jest. U mnie było inaczej.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Zimowe porządki w samochodzie Pierwsze opady śniegu, oblodzone ulice i chodniki oraz mroźne temperatury powinny być wyraźnym sygnałem dla kierowców, żeby przygotować samochód do zimy. Wymiana opon, sprawdzenie układu hamulcowego czy zaopatrzenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.